streda 13. septembra 2017

Az afrikai bajnokságon Míša, akivel Slavia talált számítógépes rendszert, ünnepli

Kamerun szabadrúgást indított a 72. percben. Ghánai didnt a város körül, de nem számolt az áramlás az egyik a védők, így a labda esett bet365 ingyen fogadások messze bet365 fogadás bónusz post az Ngadeua Ngadjuiho.


Nem volt ideje felkészülni lövés. Három megérinti az ellenfelét! Így a 26 éves védekező mindenes még mindig küldeni a labdát a nyitott kapu.

„Michael Ngadeu Ngadjui Slavia Praha küldött Kamerun a vezetést!" Izgatottan kiáltotta kommentátor spanyol Eurosport.

Name A prágai klub hangzott sok más TV-állomáson is bet365 fogadási bónuszok az interneten szerte a világon. Az afrikai bajnokság mind Ngadeu Ngadjuiho, mind Slavia számára kiváló.

Ez egy nagy reklám egy szórakoztató játékos keresési rendszer számára.Vršovický klub a múlt tavasz óta együttműködik a labdarúgó elemzője James Dobias, aki az ő csapata a számítógépes adatok segíti a kiválasztási erősítés.

„Michael híres volt sok, de nem szeretném, hogy nyilatkozzon a know-how és a matematikai modellek , "Mondta Dobiáš. "Szeretném hozzátenni, hogy nem csak az én érdemem. A felderítő csapat nagyszerű munkát végzett, és nagyon kemény és hosszú tárgyalások zajlottak az akkori edző által, Dušan Uhrinnél. Az akadályok ellenére Michael sikerült behozni. Egyáltalán nem volt könnyű.Ez volt a munka az egész csapat Slavia „.

Ngadeu Ngadju i jött a múlt nyáron fél millió euró a román csapat Botosani, amely bár készült kapitány, de a Cseh Köztársaságban, senki sem tudta.

Az utóbbi néhány nap múlva az ára több millió euróra emelkedett, és Slavia örülhet, hogy a nyugat-európai átmeneti időszak vége. Ngadeu Ngadjui tartozik a legjelentősebb alakja a verseny - kivéve az elődöntőben cél helyről a központi védő szereznek a csoport ellen Bissau-Guinea és Kamerun három mérkőzést egymás neinkasoval.

„Mi szurkolnak neki a távolból. Miután az elődöntőben, és most, miután továbbjutott a döntőbe volt egy csomó srác küldött gratulálok „, mondta Slavia vezetője Stanislav Vlček.

Kezdet kameruni védekező kutyát, miközben a Slavia bizonytalanok voltak. Talán 2-kor.előzetes fordulóban az Európai Liga csatlakozott Simon Deli mint dugóval, de a közepén az idő ellen Levadia Tallinn végzetes hibát követett el.

De akk or „Misha" neki a Slavia mondjuk költözött hát, és gyorsan alakult ki támogatást. Ő erős a személyes párbajokban, nagy térben dolgozik, és szilárd kiindulási pontot jelent. Néha árt csak eltúlzott erőfeszítést kell labdarúgó minden áron.

By the way, a bajnokság kezdett Kamerun mez ismét dugóval.

„Eleinte egy kicsit kényelmetlen, de fokozatosan mutatja egyre megbízhatóbb teljesítményt nyújt. Sokat javult is a kölcsönhatás és a játék előre „, mondta az edző Jaroslav Šilhavý végén ősszel.

Nyolc hónap bet365 sportfogadás bónuszok után kijelenthető - Ngadeu Ngadjui volt Slavia Transfer mázli.Megbízható a pályán, gond nélkül a kabinban.

Még akkor is, amikor Németországban játszott, döntést hozott a labdarúgás és a főiskola között. Francia, német és angol nyelven beszélnek. És a szemüvegben, amit néha visel, úgy néz ki, mint egy szellemi.

"tökéletesen illeszkedik a kabinba. Teljesen zökkenőmentes. Hűvös, haverfiú. Az akklimatizáció során Simon Deli, akivel leginkább élvezi, sokat segített. Nagy előnye van néhány nyelvnek "- mondta Michal Býček szóvivő. Ha Ngadeu Ngadjui megkapja az arany pontokat, megmutatja vasárnapi döntését Egyiptom ellen. A játék 20:00 óra. Kamerun 2002 óta várja az afrikai címet.

"Persze, aranyat gondolok. Hogy nem gondolhatok rá?Nekem van a fejemben, és azt hiszem, meg tudjuk csinálni "- mondta kevesebb mint két héttel ezelőtt az bet365 mobil sportfogadás iDNES.cz interjújában.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára