štvrtok 20. júla 2017

Hokejistom Hradca vrcholí príprava, prvý test obstarajú Litoměřice

Hokejisti Mountfieldu dnes, presne mesiac pred prvým zápasom novej extraligovej sezóny, vstúpi do zápasovej časti tohtoročnej letnej prípravy.Ich prvým súperom budú prvoligovej Litoměřice, nová farma hradeckého klubu.

Pri čítaní programu ich extraligových rivalov to vyzerá, že hradecký Mountfield sa do zápasov nijako nepoberal.

Kým všetci už za sebou majú často aj viac zápasov, hráči Mountfieldu si od svojho vyradenia vo štvrťfinále play-off minulého ročníka zahrajú prvýkrát.

"Robíme si to po svojom, podľa nás osem zápasu stačí, preto sme si to takto naplánovali," vysvetlil tréner hradeckého mužstvá Peter Draisaitl, "myslím, že je lepšie, keď sa pár dní trénuje, hráči si vyskúša nové korčule a až potom sa začne hrať."

hráči Mountfieldu na túto fázu prípravy dostali presne dva týždne, práve tak dlho po dovolenke na ľade trénujú.Dnes sa vypraví na prvý zápas s prvoligovým súperom, ktorý ale je trochu zvláštnym sokom. Pôjde totiž o stretnutí s tímom, ktorý je farmou Mountfieldu as ktorým trénuje takmer desať jeho väčšinou mladých, nádejných borcov.

"Máme jasnú predstavu, ako by sa mali herni zdokonaľovať, preto je to pre nás špecifické stretnutia, "pripúšťa kouč. Že by ale Hradečtí tréneri dnes na striedačke troskotali svoju pozornosť medzi hráčov Hradca a Litoměřic, vraj nehrozí. "Budeme sa venovať svojim, ty litoměřické si potom rozoberieme na videu," vysvetlil Draisaitl.

Ten bet365 stavky do dnešného duelu pošle prakticky najsilnejšiu možnú zostavu, prvýkrát by si tak za Hradec mali zahrať aj letné posily - obranca Pilař a útočníci Bednář, Courchaine, Ihnačák a Köhler.V bránke ich bude istiť Adam Svoboda, ďalší z prichádzajúcich. "Ten bude chytať za nás, uvidíme, či si za Litoměřice záchyt Tomáš Král," poznamenal bet 365 hradecký kouč.


Jediným bet365 z hráčov súčasného Draisatlova kádra, ktorý sa dnes nedostane na ľad, tak bude chorý útočník Vantuch.

Hradec zohrá prvý prípravné stretnutie presne mesiac pred tým, než domácim duelom s Vítkovice vstúpi do novej extraligovej sezóny. Dovtedy ho vrátane dnešného čaká osem zápasov, hneď vo štvrtok si vyskúša tiež domáci ľad, letné premiéru v Hradci obsta rá Olomouc.

Potom si Hradečtí dajú viac ako týždenný zápasovej voľno, ktoré preruší náročným programom na turnaji vo slovenskom Martine, kde bet365 bonus na nich čakajú tri zápasy v troch dňoch.Na domácom ľade sa druhýkrát a naposledy v príprave predstaví na konci augusta, kedy ich čaká odvetný duel s nemeckým Straubingom, na ktorého ľade si zahrajú dva dni predtým.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára