piatok 14. apríla 2017

Alex Hales hity cestu do pole position ako Anglicko ďalšieho testu otvárač

Vo svojej prvej ODI proti Pakistanu, s výnimkou Eoin Morgan, James Taylor a Reece Topley v Anglicku sotva priemernej; vo svojom druhom rovnaký XI takmer doručená bezchybný výkon. Medzi dvoma hrami žiadna zo zúčastnených hráčov cvičil. Namiesto toho musí mať počúval, potom sa predpokladá, pred zinkovanie sa hrať spôsobom, ktorý im teraz dáva veľmi dobrú šancu na víťazstvo v sérii. Existujú dva zápasy zostávajúce vo formáte 50-over, jeden z Sharjah v utorok, druhý v Dubaji v piatok.

Tam bol veľa úľava po víťazstve. Muž zápasu, Alex Hales, bol obzvlášť uľavilo.Bol tu po dobu šiestich týždňov, poslušne trajekty nápoje von do testovacích hráčov a po tom odpaľovanie v sieťach, sa snaží zlepšiť svoju hru proti spin bowling, ktoré v krátkodobom horizonte nebude moc používať k nemu, či pôjde do Južnej Afriky pri otvorení partnera Alastair Cooka. Po svojich štúdiách na otočenie trate v Indii Juhoafričania bude iste vďačný vrátiť do nejakého rýchleho nadhadzovača priateľské ihrísk späť na home.Alex Hales hity popruhy a pomáha Anglicka pobrežia na ÚDV vyhrať proti Pakistanu Čítajte viac

potom, čo udrel svoju prvú ODI storočia v piatok Hales bol požiadaný, či mal pocit, že je teraz bližšie k testovacím debut. Dal úprimný, zaujímavú odpoveď: "Dúfam, že áno.Je to niečo, čo som snažil nemyslieť. "Či vyvolalo otázku, či je možné, aby sa pokúsila ťažké myslieť na niečo. Zdá sa, že proces sebazničujúce.

Aj tak Hales odpoveď zradil, že je pravdepodobne premýšľať o svojich testovacích vyhliadky pomerne veľa, čo je úplne prirodzené a zrozumiteľné, čo pre neho robiť. Niet pochýb o tom, že by chcel, aby sa stal prvým Angličanom, ktorý zasiahol medzinárodné storočia vo všetkých troch formátoch hry, čo je možné, pretože on je jediný, kto môže chváliť T20 set.

Bolo by Daft vyvodiť príliš veľa záverov po storočí na pomalé, šedé staré ihrisku proti bielej gule.Z technického hľadiska by výzva pre Halesa bola značne odlišná od červenej gule v rukách Morne Morkel, ale aspoň Hales zaškrtol niekoľko krabičiek týkajúcich sa jeho temperamentu. Naozaj sa mu podarilo vyhrať niektoré preteky; Čas tikal. Napriek tomu zostal pokojný a jasný a vydal. To bude mať dojem, že právomoci, ktoré sú.

Hales je aj naďalej obľúbený pre otvorenie slotu vedľa Cook, a ak bol kampaň za jeho zaradenie (čo nie je naozaj jeho štýl), mohol pozvať selektorov vziať na vedomie Modernej cesty k testovaniu úspechu. Kto je v súčasnosti najviac devastujúcim testujúcim batsmanom na svete (bez ohľadu na hodnotenie ICC)?Musí to byť austrálskej David Warner, ktorý bol nemilosrdne zbúraní nadhadzovači kivi v posledných štrnástich dňoch. Warner popraskané dve storočia v Brisbane, ktoré majú byť dodržané monumentálne 253 v Perthe. Ako sa Warner medzinárodná kariéra vzlietnuť? Cez T20. Hales má šancu zaujať podobnú cestu do Test krikete.

Ďalšie uľavilo muž v piatok bol Adil Rashid. Konečne našiel situáciu nijako nadhadzovač stojí jeho soľ Korenie: nové palkárovi pod tlakom s dotazom rýchlosť stúpa. Rashid nemal fúkať túto príležitosť. Podarilo sa mu zostať oveľa uvoľnenejšie a využiť situáciu.Tam bolo menej voľných dodávok, rovnako ako dôkaz, že niektorí pakistanskí batsmen, ktorí ho nevideli v sérii Test, neboli schopní vybrať jeho googly. Takže tu bol skromný zisk pre Rashid po Krutý štrnásť dní. V súčasnosti môže byť schopný využívať benígn e okolnosti. Ak sa tím dostal do silnej pozície, môže byť nebezpečný. Je omnoho menej pravdepodobné, že získa situáciu, keď je jeho strana v bahne. Chris Woakes pridal svoju prvú kartu ODI v 299 loptičkách, po ktorom nasledovali ďalšie tri a tím odišiel do Emirates Golf Club na podujatie Professional Cricketers 'Association s úsmevom na tvárach. Musím ich povinne nasledovať.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára