utorok 11. apríla 2017

Vincenzo Nibali vylúčení z Vuelta a España po prevzatí automobilu vlek

Talian Vincenzo Nibali, v roku 2014 víťaz Tour de France, bol vylúčený zo Vuelta a España potom, čo dostal kabele zo svojho Astana tímového vozidla po nehode v nedeľňajšej druhej etapy do Caminito del Rey.

Televízia zábery jasne ukazujú, Nibali, ktorý vyhral Vuelta v roku 2010, visí na aute, ako sa snažil dohnať s vodcami v posledných 30km a usporiadateľom nezostalo, než aby ho vyhnať.

"Zakladať svoje rozhodnutie o televízne zábery jasne ukazujú porušenie pravidiel, závodné commissaire Vuelta rozhodol, aby ho zo závodu," uviedli organizátori vo vyhlásení.

"Film jasne ukazuje, že Nibali bol lipnú na auto 200 metrov, "dodal Bruno bojujúce, preziden t závodu commissaire.

riaditeľ Astana je, Alexandre Shefer, ktorý riadil auto, je tiež zo závodu, on povedal. "Bolo to ťažké rozhodnutie pre DOSKA commissaire Betclic-Podrobnosti ', ale potom, čo pri pohľade na obrázky bolo jasné, že sme nemali príležitosť ujať iný trest jazdca."

Na javisku išlo lepšie pre kolumbijského Orica- GreenEdge ako svojho jazdca Esteban Chaves vytrhol čoskoro vedenia, keď prudko jasné v cieli.Chaves pipped Holanďan Tom Dumoulin a Giant-Alpecinu k linke v 158.7km treku o jednu sekundu, s tímom Sky Nicolas Roche ďalších osem sekúnd späť na treťom mieste.


Chris Froome, víťaz Tour de France 2015, ktorý sa chystá na vzácnu Tour-Vuelta double, bol siedmy, 30 sekúnd za Chaves.

"Hovorili sme medzi sebou a ako sa vysporiadať s k aždým okolo nás a hlavná vec, ktorú musel urobiť, bolo zaútočiť na týchto ľudí, takže to, čo sme urobili, "povedal Chaves.

" cítil som sa, akoby som bol v dobrej pozícii a nakoniec som to urobil a dostal som túto [červená] dres. V tomto bode som sa práve dostal ísť ďalej a byť šťastný o tomto dni a myslieť na zajtrajšok. "

Betclic-Bonus ihneď po registrácii

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára