pondelok 10. apríla 2017

Jason Day nielen odrovnal, zlá čarodejnica ', urobil to vo veľkom štýle

27-ročný Austrálčan vzal podiel olova do finále US Open a Open Championship ešte tento rok prísť krátka oba časy.Jason Day (@JDayGolf) Ding dong čarodejnice je mŕtva. #PGAChampionship #winning pic.twitter.com/uwBFKRvWBnAugust 17. 2015

To je, ako veľmi to triumf pre neho znamená.Zlá čarodejnica - ten, ktorého hlas počul kdákání na neho v Auguste, St Andrews a Chambers Bay - nakoniec bol slayed.

Teraz Australian môže oprávnene zaujať svoje miesto v čele nového poriadku Golf. - vedľa McIlroy a novom svete No1 Spieth s japonským Hideki Matsuyama a Američan Rickie Fowler len sedí off rameno

Day príbeh nie je ty pický jeden vo svete profesionálneho golfu, najmä nie v Amerike, kde väčšina hráčov sa zdá, že je absolventom jednej elitnej škola golfu programu alebo iný.

Queenslander príbeh je odvážnejší jeden a viac inšpirujúce.

vyrastal v mestečku Beaudesert, kde jeho otec, Alvin, pracoval v miestnych bitúnkov, zatiaľ čo jeho matka, Dening, ktorý sa narodil na Filipínach, udržiavané účty úrad zároveň mäsokombinát.

Money bol vždy napätý a hovorí sa, že dni sa často zháňať užitočných vecí v mestskej skládky.Na jednu cestu, Alvin našiel starú 3 drevo a priniesol ju domov do svojho syna. Facebook Twitter Pinterest Jason Day objatí jeho caddy, Colin Swatton, po vykonaní par na 18. jamke a vyhral PGA Championship 2015. Fotografie: DDP USA / Rex Shutterstock / DDP USA / RexShutterstock

Alvin zomrel na rakovinu žalúdka, keď deň bol 12. tragédiu ktorý poslal chlapcov život careering z koľají.Začal piť, zostať dlho vonku, a dostať sa do bojov v škole.

Dening, starosti jej syn by mohlo dôjsť k strate na živote drobné kriminality, predal dom jeho rodiny, keď bol teenager a vypožičané peniaze od príbuzní poslať Day Kooralbyn International School ako stravník.

práve tam sa stretol s školskej golfový tréner Col Swatton, muža, ktorý strávil väčšinu z posledných 10 rokov a to nielen jemné doladenie Day je obrovská talent, ale klepanie ostré hrany z jeho tvrdohlavá mladá firebrand.Jason deň vzdáva hold rodiny potom, čo nakoniec dokončenie ťažšie cesta viac

od tej osudové stretnutie Swatton bolo v deň jeho strany - ako jeho hojdačke tréner , caddy, mentor a otec postavou.

a nikdy má objatie medzi prehrávačom a caddy bol tak pevne, a emócií-nabitá, ako jeden zdieľaný Day a Swatton dnes na konečnú zelenú pískanie rovinky.

Po návrate do Queensland, deň matka sledoval televízne vy sielanie z domova, snáď pyšný ako každý mamička mohla byť.

Keby sa nestal profesionálnym golfistom, Day napadlo, že "by sa už pracuje v mäsokombináte, akoby [Alvin] urobil".

Potom, čo získal WGC svet Matchplay akcie v Arizone vlani, deň hovoril otvorene o svojom detstve a skromná výchova: "ja budem úprimný.Prišiel som z veľmi chudobnej rodiny. Takže to nebolo víťazstvo, ktorá bola v mojej mysli, keď som vyšiel prvý na PGA Tour. Bolo peňazí.

"Chcel som hrať za peniaze, pretože som nikdy nemal to predtým."

A teraz dostal hromadu vecí nemohol skákať nad - Skontrolujte US $ 1.8million víťaza dnes mu dáva celkový súčet US $ 23.7million v kariére prize money

Ale čo je dôležitejšie, že je teraz hlavnou víťaz majstrovstvá .. A že v riedkom vzduchu profesionálneho golfu, kde veľké spoločnosti sú jedinou menou, ktorá naozaj záleží, je najcennejšie výhra zo všetkých.


< center>

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára